Kuninkaankartano

Kuninkaankartanon kesäteatteri

Perustin Kuninkaankartanon ammattikesäteatterin Juvalle kesäkuussa 2015.
Avajaisnäytelmänä nähtiin kantaesitys Terapian tarpeessa , joka keräsi täydet tuvat ja kiertää edelleen ympäri Suomea. Takana on pian 80 esitystä ja n.15 000 katsojaa!
Nyt kesiä tässä kauniissa 250 katetussa kesäteatterissa Juvalla on takana jo kolme. Niihin on mahtunut hieno kattaus maamme ykkösnimillä tähditettyjä esityksiä. On ollut Seela Sella, Esko Roine, Sari Havas, Satu Silvo, Reidar Palmgren, Ilmari Saarelainen ja viuhahdan minä itsekkin aina välillä lavalla. Kokoperheen näytelmät ovat aina kuuluneet ohjelmistooni. Viiru ja Pesonen sekä Maltti ja Valtti ovatkin sulattaneet perheen pienimpien sydämet. Kuninkaankartanon kesäteatterissa on käynyt nauttimassa laadukkaasta ammattikesäteatteritarjonnasta tähän asti n.12 000 katsojaa.

Olen onnekas, että voin toivottaa sinut lämpimästi Tervetulleeksi Juvalle Kuninkaankartanon kesäteatteriin nauttimaan naurettavista esityksistä, suussasulavasta ruoasta, kauniista maisemista ja iloisesta palvelusta!

Rakkaudella
Pauliina Hukkanen
Kesäteattereiden kipparitar

Näytökset

Terapian tarpeessa jälleen

Yli sadan esityksen Terapian tarpeessa saa ansaitusti jatkoa kesällä 2019 Kuninkaankartanon- ja Sahanlahden kesäteattereissa. Käsikirjoittaja Sari Havas sanoo tulevan näytelmän olevan hilpeä musiikkikomedia, jonka toisessa pääroolissa hänet nähdään Pauliina Hukkasen lisäksi.

Terapian tarpeessa jälleen on hilpeä musiikkikomedia, jossa naiset Aila Sydänvalo ja Kaisa Ala-Hämärä kohtaavat muutaman vuoden tauon jälkeen. Elämän virta on heitellyt vuosien kuluessa naisia, mutta tiikerin lailla molemmat taistelevat, eivätkä anna periksi. Mutta mikä siinä on, että expuolison elämä kiinnostaa eron jälkeen enemmän kuin koskaan? Miksi vapaus voi tuntua vankilalta? Miksi eläkepäivät Portugalissa, varpaat kala-akvaariossa on kuin pakkomielle? Saako keski-ikäinen nainen laulaa ostoskeskuksessa? Aila on nykyään KKK, Kaiken Kattava Konsultti ja Kaisa etsii itseään eron jälkeen. Mitä Kaisa löytää ja saako Aila työstänsä tyydytyksen, vai pitääkö sitä etsiä muualta? Nainen on aina nainen vaikka voissa paistais!

Terapian tarpeessa jälleen on kantaesitys!

Terapian tarpeessa jälleen ohjaa Samuli Reunanen. Ensi-ilta Kuninkaankartanon kesäteatterissa 9.7. ja Sahanlahden kesäteatterissa 27.7.

Liput
26 € – aikuinen
24 € – eläke, opiskelija, työtön + varusmies

Esityspäivät

9.7 klo 19 ensi-ilta
10.7 klo 14
11.7 klo 14
13.7 klo 14
15.7 klo 19
16.7 klo 19
17.7 klo 14
18.7 klo 14
22.7 klo 19
23.7 klo 19
24.7 klo 19
25.7 klo 14

Kuninkaankartanon kesäteatterin kokoperheen esitys – Klovni Dodo

Klovni Dodon esitys on sanatonta, interaktiivista ja runsaasti
slapstickia sisältävää klovneriaa koko perheelle. Mukana on myös hiukan
taikuutta ja sirkustaitoja. Esityksen pituus on n. 45 minuuttia.

Klovni Dodolta on tullut Pikku Kakkosessa oma 13-osainen sarja nimeltään
”Dodo. Dodo myös keikkailee Suomen lisäksi muualla maailmassa, mm.
Venäjällä. Vain kaksi esitystä 6.-7.7.

Liput
15 € – aikuinen
10 € – lapset
45 € – 2 lasta + 2 aikuista

Esityspäivät

la 6.7. klo 16
su 7.7. klo 14

Väliaikatarjoilut ja ruokailut voit varata info@partalankartano.fi tai p. 044 322 7247. Lisätietoja www.partalankartano.fi (väliaikatarjoilut, majoitus sekä ruokailut)

Kuninkaankartanon kesäteatterin kuvagalleria

Tutustu Partalan Kuninkaankartanon alueeseen