Sahanlahti

Teatteriruokailut

Tutustu ja varaa: teatteriruokailut
p. 040 779 9896
sales@sahanlahtiresort.fi

Avajaiset La 8.7.

Sahanlahden kesäteatterin avajaiset 8.7. klo 14.
Avajaisnäytöksenä Pauliina Hukkasen Avomielinen Anneli klo 15, joka avaa samalla Teatterifestit.
Avomielisen Annelin esite

Teatterifestit Su 9.7.

3 näytöstä huippuesiintyjin saman päivän aikana!

klo 12.00 Muina Miehinä

Veikko Huovisen humoristisia tarinoita

Tässä esityksessä juttua tulee kuin taikurinhatusta. Tarzan seikkailee Suomessa ja urheilujohtaja kertoo mikä riivaa huippu-urheilua. Juopot saavat puolestapuhujansa ja oravanmetsästäjän sihteeri ronskit kokemuksensa… Suomen kuuluisimman humoristin Veikko Huovisen nauruun pärskähdyttäviä sanankäänteitä esittää näyttelijät Ilkka Heiskanen, Ilkka Korhonen ja Ismo Kotro.

Esityksen kesto 2h väliaikoineen.

Liput 22 € / hlö

klo 15.00 “Das Ria – diivan kuolema”

Das Ria – Diivan kuolema on Minna Koskelan kirjoittama ja ohjaama monologi, jonka tapahtumapaikkana on elokuvan kuvaukset Suomen suvessa.

Parikymppinen, uransa alussa oleva tuotantoharjoittelija Alli saa suuren tehtävän elokuvan pääosan esittäjän, seitsemänkymppisen diivan Ritva Kajonkosken assistenttina.

Kuvaukset saavat yllättäviä käänteitä ja kuvausryhmän jännitteet nousevat pintaan. Kaikilla on kätkettyjä totuuksia. Kahden eri-ikäisen ja eri tavoin elämää katsovan ihmisen kohtaaminen synnyttää omat kiemuransa, ja jossain syvällä on myös Allin oma salaisuus.

Tunteiden myllerryksessä liikutaan draaman ja komiikan hiuksen hienossa rajapinnassa – niissä hetkissä, kun näkee itsensä itkemässä peilissä ja alkaa naurattaa.

Roolissa: Ria Kataja
Käsikirjoitus ja ohjaus: Minna Koskela
Kesto 1h 20 min. Esityksessä ei ole väliaikaa

Liput 22 € / hlö

klo 18.00 Kivinen tie

Takana on 35-vuotta kiertämistä. On oltu räkäisissä kuppiloissa, suurissa saleissa ja lähes kaikkien teattereiden lavoilla. Välillä ei ole mennyt ihan putkeen, välillä sinnepäin ja joskus on mennyt yllättävänkin hyvin. Ehkä jotakin on kuitenkin nyt opittu, kuten esimerkiksi se, että ei tää niin vakavaa ole. Ei muuta kuin ukulele kainaloon ja menoksi: elämä on elämistä varten!

Tämä yhden miehen esitys on yksi Mikko Kivisen pitkän uran virstanpylväs. Tässä summataan tehtyä ja tekemättä jäänyttä tavalla, joka jättää vakavikot vähemmistöön. Mikko heittäytyy taas yleisönsä eteen täydellä sydämellä ja totaalisella riskillä – koskaan et ihan varmasti tiedä mitä tapahtuu

Kesto 1h. Esityksessä ei ole väliaikaa.

Teatterifestit tuottaa Osuuskunta Huris

Liput 22 € / hlö


Takahuoneen taika / Satu Silvo ja Reidar Palmgren, 8 esitystä

Pasi Lampelan kirjoittama ja Antti Majanlahden ohjaama  Takahuoneen taika on komedia modernista työelämästä, unelmista, riskinotosta ja rakkaudesta – Woody Allenin hengessä. Samalla se on näytelmäkirjailija Pasi Lampelan kihlalahja teoksessa näytteleville Satu Silvolleja Reidar Palmgrenille.

Ravintolan takahuoneessa kaksi tarjoilijaa kohtaa toisensa ensimmäistä kertaa. Mirkku on keski-ikäinen yksinhuoltajaäiti ja Kaitsu keikkatyöläinen. Kahden ventovieraan välille syttyy liekki, jota kumpikaan ei lopulta voi sivuuttaa olankohautuksella.

Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Kohtaaminen on täynnä yllättäviä käänteitä. Mitä löytyy roolien ja pelkojen takaa? Miten syntyy luottamus ja mikä on Kaitsun salaisuus?

Rooleissa: Satu Silvo ja Reidar Palmgren
Käsikirjoitus: Pasi Lampela
Ohjaus: Antti Majanlahti

Kesto: 1h 30min (sis. 20 minuutin väliajan)

Esityspäivät

Ti 25.7 klo 19
Ke 26.7 klo 14 ja 19
To 27.7 klo 14 ja 19
Pe 28.7 klo 19
La 29.7 klo 13
Su 30.7 klo 14

Liput

25 € – peruslippu
23 € – eläkeläiset, opiskelijat, työttömät sekä varusmiehet

Maltti ja Valtti, Pikku Kakkosestakin tutut liikennepuistokonstaapelit, 2 esitystä

Maltti ja Valtti ovat hurjassa vauhdissa. Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleri-duo ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Maltin ja Valtin iloisuus tarttuu. Tärkeät liikenneasiat tulevat tutuiksi ihan vaivihkaa eivätkä terveelliset elämäntavatkaan jää vieraiksi. Kiperät tilanteet selvitetään, vaikka toisinaan eteenpäin mennään melkein rimaa hipoen. Lasten neuvot ovat veijareille apu vailla vertaa! Näiden virkaintoisten kaverusten edesottamuksista ei vauhtia ja vaarattomia tilanteita puutu.

Esityspäivät

Su 23.7 klo 14
Ma 24.7 klo 16

Liput

15 € – aikuinen
10 € – lapsi
45 € – perhe (2 aik. ja 2 lasta)

Yhteistyökumppanit