Sahanlahti

Sahanlahden kesäteatteri

Kesällä 2017 kesäteatteritoimintani laajeni myös naapurikuntaan Puumalaan. Olin vieraillut siellä edelliskesinä muutaman esityksen verran ja vastaanotto oli loistava, joten idea pistää pystyyn Sahanlahden kesäteatteri sai tuulta purjeisiinsa. Niinpä avajaisia juhlittiin 8.7.2017 uudessa ladossa, jonne ei yllä Suomen suven sateet eikä rakeet. Tämä 280 paikkainen teatteritila sijaitsee Saimaan rannalla henkeäsalpaavissa maisemissa.

Olen onnekas , että voin toivottaa sinut lämpimästi Tervetulleeksi Puumalaan Sahanlahden kesäteatteriin nauttimaan naurettavista esityksistä, suussasulavasta ruoasta, kauniista maisemista ja iloisesta palvelusta!

Rakkaudella
Pauliina Hukkanen
Kesäteattereiden kipparitar

Terapian tarpeessa jälleen

Yli sadan esityksen Terapian tarpeessa saa ansaitusti jatkoa kesällä 2019 Kuninkaankartanon- ja Sahanlahden kesäteattereissa. Käsikirjoittaja Sari Havas sanoo tulevan näytelmän olevan hilpeä musiikkikomedia, jonka toisessa pääroolissa hänet nähdään Pauliina Hukkasen lisäksi.

Terapian tarpeessa jälleen on hilpeä musiikkikomedia, jossa naiset Aila Sydänvalo ja Kaisa Ala-Hämärä kohtaavat muutaman vuoden tauon jälkeen. Elämän virta on heitellyt vuosien kuluessa naisia, mutta tiikerin lailla molemmat taistelevat, eivätkä anna periksi. Mutta mikä siinä on, että expuolison elämä kiinnostaa eron jälkeen enemmän kuin koskaan? Miksi vapaus voi tuntua vankilalta? Miksi eläkepäivät Portugalissa, varpaat kala-akvaariossa on kuin pakkomielle? Saako keski-ikäinen nainen laulaa ostoskeskuksessa? Aila on nykyään KKK, Kaiken Kattava Konsultti ja Kaisa etsii itseään eron jälkeen. Mitä Kaisa löytää ja saako Aila työstänsä tyydytyksen, vai pitääkö sitä etsiä muualta? Nainen on aina nainen vaikka voissa paistais!

Terapian tarpeessa jälleen on kantaesitys!

Terapian tarpeessa jälleen ohjaa Samuli Reunanen. Ensi-ilta Kuninkaankartanon kesäteatterissa 9.7. ja Sahanlahden kesäteatterissa 27.7.

Liput
26 € – aikuinen
24 € – eläke, opiskelija, työtön + varusmies

Esityspäivät

27.7. ensi-ilta klo 14
30.7. klo 19
31.7. klo 19
1.8. klo 14
3.8. klo 14
4.8. klo 14
5.8. klo 19
6.8. klo 19
7.8. klo 19
8.8. klo 14

Sahanlahden kesäteatterin kokoperheen esitys – Herra Hakkaraisen yö

Teatteri Vantaan lastennäytelmä Herra Hakkaraisen yö perustuu Mauri Kunnaksen rakastettuihin kirjoihin.
Kanerva Pasanen on ohjannut näytelmän ja sovittanut laulut ja tekstin. Puvut ja nuket Terhi Ursin. Lavalla nähdään Anne Nielsen.

Illalla, kun pukeudut pyjamaasi, peset hampaasi ja menet nukkumaan, koko kaupunki ympärilläsi tekee samoin. Vai tekeekö?
Unissaan kävelevä Herra Hakkarainen johdattaa pienet katsojat kurkistamaan, mitä kaikkea tapahtuu yöllä, kun muut nukkuvat.
Yöllä tekevät töitä roskakuskit, lääkärit ja monet muut. Öisin valvovat runoilijat, sydänsuruiset ja kaukopuhelua odottavat.
Öisin on kaikki toisin kuin päivällä.

Herra Hakkaraista suositellaan 2-8 vuotiaille ja sen kesto on n. 30 min.
Vain kaksi esitystä 28.-29.7

Liput
15 € – aikuinen
10 € – lapset
45 € – 2 lasta + 2 aikuista

Esityspäivät

28.7. klo 14
29.7. klo 14

Väliaikatarjoilut ja ruokailut voit varata p. 045 – 174 8884, info@kuninkaankartanonkesateatteri.fi tai sales@sahanlahtiresort.fi tai suoraan verkkokaupan kautta 

Sahanlahden kesäteatterin kuvagalleria